Шок! Поискаха смъртно наказание за министър

Откъде идва изказването

Шок! Поискаха смъртно наказание за министър | StandartNews.com

Безумно изказване и искане в парламента!

Смъртно наказание за военният министър Тодор Тагарев поиска депутатът на "Възраждане" Ивайло Чорбов, ако сделката за новите "Страйкъри" не бъде изпълнена. "Смятам, че за в бъдеще, ако тази сделка се окаже не само неизпълнена, а позорна за България и компрометира нашата сигурност, за това лице Тагарев трябва да има дори смъртно наказание", заяви той в Народното събрание, пише „24 часа“.

"Проектът за инвестиционни разходи е предложен от МС, но ние като жалък гумен печат подписахме всичко, което те поискаха. Отговорност носим ние. Тук, в тази зала, са хората, които бъдещите поколения ще посочат като виновни за случващото се - за обезлюдяването, за колапса в здравеопазването и социалната сфера. Тук са хората, които пляскат милиарди на чуждата индустрия, вместо в нашата", заяви съпартиецът му Николай Дренчев.

"Психоатаките продължават, но ще се абстрахирам от тях", каза военният министър и благодари за подкрепата на проекта за инвестиционни разходи. "Днес ще направите малък празник, поне за сухопътните войски, в които над 35 г. чакат нова бойна техника", заяви Тагарев.

Той отхвърли и критиките за работата с правителството на САЩ и  подчерта, че всички количества и срокове са уточнени в договора.

"Има ясен график. Договорът предвижда значително индустриално участие. Очакваме то да доведе до значим индустриален ефект не само за производство, но и за последващата поддръжка на тези машини. Ще имаме работа за десетилетия в резултат на този договор", оптимистичен бе министърът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
bekka
преди 4 месеца

Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България.----- http://gg.gg/ketox

Откажи