Радостин Василев: Казах истината за Дончева

За мен моментът и случаят е морален, каза депутатът от ИТН

Радостин Василев: Казах истината за Дончева | StandartNews.com

Ако Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще трябва да се сблъска с още по-тежката истина.. Това каза народният представител от ПГ на "Има такъв народ" Радостин Василев пред журналисти в Народното събрание.

ВИЖ ОЩЕ: Прокуратурата започва проверка за корупция

За какво да ме съди? Че съм казал истината? Аз твърдения за предлаган подкуп не съм правил. Разказал съм една история, едно към едно, както се е случила. Нито съм набедявал някой, нито съм клеветил някой. Казах истината, категоричен бе Василев.

ВИЖ ОЩЕ: Тошко Йорданов разкри на кого е писала Дончева листче с 500 к

"За мен моментът и случаят е морален. Всичко, което казах вчера в предаването по 7/8 е истината. Може да съм пропуснал нещо, но със сигурност не съм си измислил и не съм внушил някакви неща, които не са се случили. Казусът е морален и той показва какво се е случвало дълги години назад както в кулоарите на парламента, така и извън него. Това, че въобще проведох тази среща с г-жа Дончева, беше консултирано с ръководството на нашата партия. Те знаеха за това нещо", заяви още Радостин Василев.

ВИЖ ОЩЕ: Скандалът расте! Радостин Василев с разкрития за Дончева

Той посочи, че е разтълкувал фактите като момент, в който да пожелае на Татяна Дончева: "Довиждане". "Не е важно какво ми прилича. На мен ми заприлича на отвратителна среща с един играч от 25 години, който трябваше да бъде помолен вече да напусне моя офис, защото един час и половина го слушах как обижда всички и така си мислеше, че ще спечели някакво мое доверие", заяви още Радостин Василев.

ВИЖ ОЩЕ: Дончева ще съди Тошко Йорданов и Радостин Василев

Той заяви, че са обмислели дали веднага да направят достояние тази сцена, но Татяна Дончева не е спирала повече от месец да обяснява как зад ИТН са Маджо, Орлин Алексиев, ДПС.

"Това е маниер на поведение. Трябва да се види този човек, който ги говори тези неща, какъв морал притежава", допълни още депутатът.

Радостин Василев заяви, че по време на срещата Татяна Дончева е казала, че Ива Митева няма лидерски качества и не може да я ползва за нищо.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай