Първанов подозира БСП за атаката срещу сина си

Първанов подозира БСП за атаката срещу сина си | StandartNews.com

Посоката на предишните две кампании на "Позитано" не беше за подобряване на ситуацията на левицата, а срещу АБВ. Това каза президентът (2002-2012) Георги Първанов. "Аз бих поставил в тази графа атаката срещу моето семейство, която върви в последните три седмици", допълни той.

По думите му скандалът, който се оформи около това, че синът му притежава хотел, е фарс. "Всичко е един фарс и това стана ясно, когато се включиха Бареков и Яне Янев", каза още лидерът на АБВ. И допълни: "Не почваме ли зле тази предизборна кампания. Като един тежък сблъсък на черния пиар". Първанов настоя за създаването на комисия, която да провери кой се е облагодетелствал от "Южен поток".

И отбеляза, че би следвало неин председател да стане представител на Реформаторския блок. По думите му отношенията между България и Русия "не би трябвало да са зависими от конюнктурата". "Приемам с удовлетворение казаното от президента Путин", каза още Първанов по повод на изявлението на руския президент преди дни за "Южен поток".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай