Огромен скандал с Татяна Дончева за 500 000 лева

Разкритията направи Тошко Йорданов

Огромен скандал с Татяна Дончева за 500 000 лева | StandartNews.com

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов отправи тежки обвинения към зам.-председателят на Народното събрание и депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Татяна Дончева като разказа, че е драскала на листче на човек от ИТН, че му обещава  500 000  лева, ако се разцепи парламентарната група на Слани Трифонов.

"Дончева е изключително нечистоплътен политически човек, защото когато се говореше при кого ще отиде третият мандат, тръгна да обикаля част нашите депутати, да им предлага да напускат парламентарната група, да ги убеждава да вземат други с тях, обещавайки им министерски кресла, и включително е драскала на едни листчета - "половин милион ще ти дам", заяви той в предаването "Политически НЕкоректно".

На въпрос има ли ги тези листчета, той отговори:

"Листчетата си ги е взела, но разговорът може да бъде доказан и там където е отишла да го води с човека от нашите, който може да излезе на детектор и лъжата и да потвърди всичко това - има камери в този офис. Водила е разговора с конкретни имена кого трябва да дръпне - Ива Митева, Иван Хиновски, и му е обяснявала, че ние сме чалгари, сценаристите са простаци и трябва да бъдат изолирани. Този човек ще излезе да го потвърди. Тя знае къде и при кого е ходила. Татяна Дончева е некоректен човек меко казано, тя лъже", каза Йорданов по БНР.  

Още преди третият мандат да отиде при БСП, Татяна Дончева в свое изказване направи разделение между сценаристите на Слави, които тя нарича "тошковците" и професионалисти, които са в парламентарната група на ИТН, но "били по-разумни".

Оттогава и тръгнаха спекуалиции в медиите, че е възможен трети мандат с част от депутатите на Слави.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай