Нинова скочи на Борисов. Каква била наглостта му

Критикува го за изявленията му днес

Нинова скочи на Борисов. Каква била наглостта му | StandartNews.com

Вицепремиерът Корнелия Нинова написа остър коментар срещу бившия министър-председател Бойко Борисов, който по-рано говори при посещение във Враца. Лидерът на ГЕРБ каза, че ако той е на власт за един ден ще реши всички проблеми.

Ето и какво написа Нинова във фейсбук профила си:

"Борисов днес отново говори несвързани и взаимно изключващи се неща. 1. От една страна, че правителството ще изнесе зърното на България, от друга пита защо с уж неофициална заповед митниците не  пускат да се  износя житото. 

2. Твърди, че се взимат парите от тока от НЕК, които са на бизнеса, за да се купи зърно и бизнеса бил излъган, а от друга, че се ограбва народа.Г-н Борисов , това не са пари на бизнеса, а на българския народ, който си е платил високите сметки. И тези пари ще отидат отново при хората,от които са взети

3. След 12 години кражби на 10 млрд лв годишно, днес Борисов твърди, че при ГЕРБ не е имало нито едно евро изхарчени не на място. Това е потресаваща наглост. 

И последно: като е толкова лошо това правителство, защо депутатите ти всеки ден се предлагат да влизате в него. Тъй като  исканото от вас ново правителство в рамките на този парламент означава точно това."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай