Николай Иванов: Врачани, Враца е във вашите ръце!

Николай Иванов: Врачани, Враца е във вашите ръце! | StandartNews.com

С модерен и изискан концерт бе закрита предизборната кампания на независимия кандидат за кмет на община Враца Николай Иванов. Концертът започна с лазерно шоу и изпълнението на струнен квартет "Интро". След тях на сцената излязоха Орлин Горанов, Цветелина, вокалният квартет "Захир", Танцов състав "Хемус", актьорите Петко Петков и Камелия Лишковска, и студента Георги Митев. Пълната зала посрещна с аплодисменти клипа, който показваше изграденото от екипа на Николай Иванов през изминалите четири години. Председателят на инициативния комитет Анастас Попдимитров покани на сцената целия инициативен комитет и представители на всичките 26 партии, които подкрепят независимия кандидат. Хората в залата станаха на крака и с аплодисменти посрещнаха Николай Иванов.

"Изключително съм развълнуван! Когато преди 4 години станах кмет на община Враца поех с огромна отговорност това предизвикателство. Сега, след изминалите трудни, но успешни години, знам, че имам знанията и енергията да продължа да се грижа за общината. Познавам проблемите на хората, познавам и техните мечти. Имам силен и работещ екип, който не се страхува да търси решенията и на най-трудните задачи. Много работа свършихме, както се вижда, но и много работа предстои. Ще продължим да се вслушваме в гласа ви, както досега. Дайте ни шанс да продължим започнатото. Дайте шанс в тези трудни години да направим живота във Враца по-спокоен, по-удобен и стандарта ни по-висок. Аз съм мотивиран, зареден и готов да продължа! За това е необходимо за втори път да ми дадете вашето доверие. Знам, че доверие, дадено втори път, изисква два пъти повече сили, два пъти повече усърдие и два пъти повече отдаденост на хората от община Враца" – каза в словото си Николай Иванов. Той благодари на инициативния комитет за издигането на кандидатурата му и на всички политически партии, които я подкрепят.

"Няма да предам доверието ви, както няма да предам и вас. Скъпи приятели, Враца е във вашите ръце! И бъдещето зависи само от вас! Успех!" – с тези думи се обърна към гражданите Николай Иванов. В края на концерта Орлин Горанов и Цветелина, а с тях и цялата зала, запя "Моя страна, моя България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай