Ключова среща на Радев с Филип Лавин. Решението

Обща бе позицията, че най-значимият елемент в системата на отбраната

Ключова среща на Радев с Филип Лавин. Решението | StandartNews.com

Съвременните технологични, икономически и социални аспекти на отбраната и сигурността, както и необходимостта от целенасочени инвестиции в информационна и логистична свързаност бяха сред темите, които президентът и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев обсъди на „Дондуков“ 2 с върховния командващ на Съюзното командване по трансформацията на НАТО генерал Филип Лавин, който е на посещение в България.

Обща бе позицията, че най-значимият елемент в системата на отбраната и сигурността са хората и наред с увеличаването на инвестициите в съвременни технологии в сферата на отбраната, е изключително важно да бъдат вложени усилия и в привличането и мотивацията на млади хора в сектора, тъй като в това отношение се наблюдава отлив не само в България. Президентът Радев открои значението на съвместните учения за придобиването на реални отбранителни способности, условия за което създава и многонационалната бойна група на НАТО в страната ни.

Край! Президентът с ключово решение за партиите

Постигането на ефективно взаимодействие между процедурите на НАТО и общата политика за сигурност и отбрана на ЕС е от ключово значение за увеличаването на отбранителните способности на страните членки, бе изразената позиция по време на срещата. В рамките на разговора бе откроена необходимостта от по-добра координация между инвестициите, които ЕС, НАТО и отделните държави влагат в изграждането на отбранителни способности и гарантират своята сигурност за постигането на максимален ефект от отделяните за отбрана средства.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи