Харалан Александров разкри защо „Промяната” е пълна с уплашени и тревожни хора

Избраха играта на рулетка, каза социалният антрополог

Харалан Александров разкри защо „Промяната” е пълна с уплашени и тревожни хора | StandartNews.com

Социалният антрополог Харалан Александров взе на подбив „Продължаваме промяната – Демократична България”, разкривайки и обяснявайки неадекватното поведение на хората на Кирил Петков. 

Оказва се, че не е толкова лесно да се овладее МВР. Калин Стоянов не изпълнява исканията на своя ментор – Кирил Петков, а явно това взривява ПП, каза Александров. И допълни: „Те са уплашени и тревожни хора, които се държат в нарушение на всякаква елементарна учтивост”.

Очевидната причина е, че поискаха всичко и получиха нищо - избраха играта на рулетка, продължи анализа си в ефира на "Офанзива с Любо Огнянов" Харалан Александров.

Относно правителството на сглобката той каза: "Възможно е да се е заченало нещо от тази коалиция. Ясно е само, че ще се види след няколко месеца и ще е евроатлантическо. Конституцията може би е първата рожба".
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Икран
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи