ГЕРБ е първа политическа сила в червената община Шабла

ГЕРБ е първа политическа сила в червената община Шабла | StandartNews.com

Добрич. "Обичам парашутизма като спорт, но не и в политиката" - така коментира изборите за евродепутати областният председател и депутат на ГЕРБ от Добрич Румен Иванов.

Той обяви, че в областният град почти 3 пъти е преднината на ГЕРБ пред Коалиция за България - 38 % при едва 16 на сто за левицата. Като голяма победа той отчете и факта, че ГЕРБ е първа политическа сила и на територията на община Шабла по брой гласове, като посочи, че общината се управлява от кмет на БСП.

"Това е жълт картон за сега управляващите и смятам, че правителството трябва да подаде оставка и да се отиде на предсрочни парламентарни избори, където народът да покаже кой иска да го управлява" допълни Иванов. Колегата му депутат Желязко Желязков добави: "На тези избори добруджанци показаха, че са трудолюбиви, търпеливи, но и паметливи. С вота си показаха, че само ГЕРБ е политическата сила, която може да работи за това да не спира доверието към България".

Като изненада на тези избори двамата депутати посочиха, че в община Балчик първа политическа сила е ДПС, като заявиха, че това се дължи на гласуването в ромските секции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай