Бутат ли Нинова? Ключово разкритие за Конгреса

Коментира лидерът на столичните социалисти

Бутат ли Нинова? Ключово разкритие за Конгреса | StandartNews.com

Лидерът на столичните социалисти Иван Таков призова съпартийците си за разум и смирение в името на БСП. Той направи това в навечерието на Конгреса на партията, който ще се проведе в събота, 11-ти февруари. Иван Таков предупреди за надвисналите над партията опасности, ако тя не влезе в предстоящата предизборна кампания, загърбила всичко онова, което я разделя.

"Разделението, което съществува в момента в БСП, е личностно. Затова е изключително опасно и е в състояние да ни унищожи. Очевидно инстинктът за самосъхранение на партията е притъпен, ако въобще още го има, предупреди Иван Таков. - Ето защо са нужни разум и смирение от всички страни в името на партията.

Недопустимо е едните да правят, каквото си искат при организирането на изборния процес и подреждането на листите, без да уважават желанието на партийните организации, а другите да работят срещу тях по време на кампанията. Това са абсурдни ситуации".

Лидерът на столичните социалисти отбеляза, че БСП трябва да представлява определен социален интерес на ясно очертани групи в обществото, вместо да мимикрира, ако все още претендира да е партия. "БСП трябва да започне отново да представлява, а не да брокерства около властта", заяви Иван Таков.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай