Бойко: Тези, които подписаха споразумение за шистов газ, сега протестират

Бойко: Тези, които подписаха споразумение за шистов газ, сега протестират | StandartNews.com

Плевен. "Вижда ми се цинично – след като ГЕРБ наложи мораториум в парламента за шистовия газ, от една страна министър Светлана Жекова да разрешава в рамките на 1-2 седмици нещо, което би създавало обществено напрежение – категорично против съм. Второ, тези, които са подписали споразумението в лицето на Драгомир Стойнев, сега да правят протест. Отворете в интернет и вижте кога е подписана тази сделка и от кой министър". Това каза в Плевен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

„С цялото си уважение към БСП, дори не мога да следя колко са непоследователни. Вчера до такава степен лъжите им ме вбесиха, че направих нещо, което не е присъщо за мен. Не може на всяка първа дума да си миеш ръцете", обясни той.

Бойко изтъкна, че Плевен има добра инфраструктура: „Действително това, което се прави в Плевен, кметът пунктуално го изброи. Помня само преди два месеца какви таралясници се движеха, да го е страх човек да се вози в него. Но сега е факт и действително, ако си запретнем ръкавите и работим здраво, има шанс за България и да живеят хората в по-добри условия".

"Спортната зала ви я обещаха други, аз каквото съм обещал съм го изпълнил. Така че, това, което прави ГЕРБ е много лесно да се опише, защото то се показва. Ако ви харесва – това сме ние, ако не ви харесва – отивайте при Сергей Станишев. Желая ви да сте живи и здрави", каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ откри нов общински плувен комплекс в Плевен. В него са инвестирани 2 021 793 лв., от които 1 247 786 лв. са от целева държавна субсидия, предоставена от правителството на ГЕРБ през 2012 г. "Комплексът включва голяма зала за плувен басейн с размери 25 м./12,5 м. и средна дълбочина 2 м., както и монолитна двуетажна част за обслужващи дейности", обясни Бойко в социалната мрежа Фейсбук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай