Борисов посочи единственото условие за правителство

Лидерът на ГЕРБ разясни на какво се дължат интензивните процеси в държавата

Борисов посочи единственото условие за правителство | StandartNews.com

Над 150 души посрещнаха Бойко Борисов в клуба на ГЕРБ в район "Триадица" тази вечер, съобщиха в профила си във Фейсбук от ГЕРБ-София.

От там поясниха, че Борисов се срещна с жители на Триадица по покана на районния координатор Николай Алгафари и организационния секретар Михаела Методиева.

Край на преговорите! Ще има ли правителство?

По време на дискусията Борисов разясни пред присъстващите на какво се дължат интензивните процеси в държавата. Той заяви, че бъдещето на настоящето правителство зависи изцяло от това дали ПП-ДБ ще преодолеят личните си амбиции и ще започнат да мислят като отговорни държавници.

Бойко Борисов подчерта, че като първа политическа сила ГЕРБ трябва да защитава интереса не само на своите симпатизанти, а на всички български граждани. 

По думите му, след три години хаос в държавата за всички е напълно ясно, че ГЕРБ е единствената партия, която доказано може да носи отговорност.

"Единственото ни условие към ПП-ДБ беше да имаме ясно разпределение на отговорността за управлението на страната.

Вместо да проведем разговор за политики, разбрахме, че за тях е важно всички да имат министерски кабинет, командировки в чужбина на държавна сметка и шофьор", коментира той.

По време на срещата присъстващите подчертаха, че структурите на ГЕРБ са по-силни и сплотени от всякога: "Готови сме за избори!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай