Земетресение разтърси Вранча и напомни за стар ужас в България

Трусът е с епицентър на 200 км от Русе и на 420 км от София

Земетресение разтърси Вранча и напомни за стар ужас в България | StandartNews.com

Земен трус с магнитуд 3,9 по Рихтер е регистриран днес в 15:12 ч. българско време в сеизмичния район Вранча в Румъния. Това съобщи Националният институт по геофизика, геодезия и география.

От НИГГГ посочват, че трусът е с епицентър на 200 км от Русе и на 420 км от София. Земетресението е станало на дълбочина 128,8 км. Усетено е във Фокшани, който е административен център и най-големият град в окръг Вранча.

От сеизмогенните зони извън територията на България с най-съществено въздействие е сеизмогенна зона Вранча, Румъния. В зоната се генерират земетресения с дълбочина над 60 км, оказващи въздействия върху голяма част от територията на България, най-вече в Северна България.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи