Вторник,

Мистерия. Неочаквани думи за смъртта на Денди

От: Редактор -
1350
Мистерия. Неочаквани думи за смъртта на Денди
A
A
A

Съдебните лекари твърдят, че Денди е починал от пневмония, а прокуратурата - от удар в главата. Каква е истината?

Една от най-близките приятелки на Денди - Йоана проговори за трагедията от загубата му няколко дни след като той бе погребан, разказва "Телеграф".

Пред Мартин Карбовски Йоанна разкрива, че Денди бил заплашван. Той живеел с човек с прякор Кристофър Кейн, а любовника му заплашвал Денди. "Той ми сподели, че този любовник го заплашвал с побой, ако не се изнесе от апартамент, в който живял с Кристофър", разказва Йоана. По думите й светският лъв бил готов да се изнесе, но Кристофър не го пускал. 

"До този момент въобще не очаквах, че Кристофър има любовник. Мислех, че Кристофър има добро отношение към Любо и това ми звучеше невероятно. Но като се замислих той ми е споделял, че Кристофър взимал наркотици". продължава разказа си приятелката на Mилчев.На въпрос "Кой е Кристофър“ Йоана споделя:

"Това, което знаех за него, че е прекрасен музикант, винаги за него ми се говореше в мъжки род, изглежда като момче, но по-късно научих, че по документи това е жена. През 2018 г. когато се познахме той ми се представи като Кристофър Кейн, а се оказва, че по документи е Камелия. Миналото лято двамата ходиха до Франция и след като се върнаха се видях с Любо и той ми каза “ти знаеш ли, че намерих документ на жена“.

В началото Любомир ми го представи като негов съквартирант, след което виждах Кристофър да говори все едно имат връзка, а в същото време Любо казваше "аз съм свободен“. С течение на времето Любо ми казваше, че Кристофър му прави скандали, че се виждаме“.

Йоана продължава разказа си с това, че когато отишли да приберат вещите на Денди, Кристофър не бил разстроен от случката, а посочвал само кое колко струвало.Във фаталния ден Денди бил намерен именно от Кейн.В крайна сметка в доклада на патоанатома за причина за смъртта е написано "пневмония“.


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички