Извънредно! Паника у нас, каква е причината /ВИДЕО/

Страх в редица градове

Извънредно! Паника у нас, каква е причината /ВИДЕО/ | StandartNews.com

Ярка светлина в небето над страната и последващ тътен стресна хората в редица градове, съобщават от meteobalkans.com. По тяхна информация става дума за паднал метеорит, който е бил забелязан почти на много места. 

За БНТ от МВР заявиха, че до момента няма постъпили сигнали за взрив на наша територия. Няма данни за жертви и щети на територията на България.

Хора от цялата страна споделят в социалните мрежи за ярка светлина в небето, която завършила с жесток тътен. 

"Падна посока Румъния! Две минути след минаването гръмна! С формата на топка и с много ярка диря в края беше синя!", категорична е Гергана Кирилова.

"Мани майтап, ама и в София видяхме нещо като метеор/ит, което беше с посока към Стара Планина. Имаше зелена опашка, но нямаше звук.", добавя Николай А.

"Първо падна нещо като падаща звезда от небето,но много по-голямо и след минута гръмна", посочва Стела Т.

"От района на село Извор, област Видин го видяхме. Около 21:50 ч. стана като ден, видяхме дълга огнена следа и се разпадна на по малки. Звукът се чу след минута доста силно", посочва друг читател.

"И в Монтана се видя,а след това имаше и нещо като гърмене", "В Бургас се видя светеща топка в небето", допълват други. 

"Чудех се дали и някой друг го е видял. Уплаших се. Помислих, че е фойерверк. Не се чу гърмеж. Освети нощното небе. Страшничко си беше", посочва жена. "И в Петрич видяхме ярка светеща топка в небето", допълва друга. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай