Голяма драма с Радина Червенова. Тежко решение

бТВ с голяма промяна

Голяма драма с Радина Червенова. Тежко решение | StandartNews.com

Голяма драма с Радина Червенова. Неочаквано чаровната водеща бе свалена от ефир и пратена в пенсия.

След само два сезона в сутрешното предаване на Би Ти Ви „Преди обед“ тя е била отстранена от екипа и заменена от по-млада и неизвестна нейна колежка, пише „Ретро”.

До последно бившата говорителка на БНТ си мислела, че наесен отново ще бъде на екран. Продуцентът на предаването Георги Тошев през лятото също твърдеше, че Радина на всяка цена ще остане в екипа. Какво е наложило уволнението ѝ, така и не става ясно, но плановете се променили в последния момент. Тв звездата останала крайно разочарована и тежко преживяла свалянето си от ефир. Тя водеше две изключително успешни рубрики – едната бе посветена на срещи с известни българи от миналото, а във втората коментираше заедно със специалисти човешките отношения.

Макар да е в пенсионна възраст от вече 2 години, Радина не се бе пенсионирала официално. Сега принудително била изпратена от ръководството на медията в пенсия. Добрата новина била, че при всички положения бившата говорителка от „По света и у нас“ щяла да хване висока пенсия най-вече заради 35-годишния си стаж в БНТ, по време на който е получавала солидна заплата. За момента тя нямала предложения от конкурентна на Би Ти Ви медия, макар все още да ѝ се работело.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай