Четвъртък,

4 лв. на час за паркинг по морето! Луди ли са?

От: Рачо Рачев -
2365
4 лв. на час за паркинг по морето! Луди ли са?
A
A
A

Досега съм посещавал вашето прекрасно градче дори без причина, но днес ми дадохте категорична причина дълго време да го избягвам. Така започва своя гневна публикация общественикът от Приморско Здравко Василев, който заплатил сумата от 4 лв. на час за паркомясто край парка, съобщава Флагман.бг

Василев обяснил, че отишъл до морския град по работа - за около 20 минути. „Видях на места в града табели „Платен паркинг“. Момчето за платената зона дойде веднага с велосипед и до тук нищо необичайно – искаш да паркираш на удобно място – струва пари. Но впоследствие разбрах, че цената е 4 лв. на час – невиждана дори за София сума. А дори боята по асфалта не беше подновена“, казва Василев.

Той подчертава, че е добре запознат с това, че паркирането е сериозен проблем за всички курортни градове и градчета по Черноморието. „Но такава цена никъде не съм виждал – нито в София, нито в Слънчев бряг. И това не е за паркинг, а за място на улицата, което дори не е обозначено правилно“, коментира още Здравко Василев, който е добре запознат с това какви са нагласите на туристите, тъй като от години държи хотел и ресторант в съседно Приморско. Той е крайно разочарован от случилото се с него в Царево и според него точно това отношение може да се окаже фатално за летния сезон тази година.

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички