2300 агенти на ДАНС са блокирани в сградата

Това заяви в директно включване в предаването на Крум Савов по Телевизия 7/8 Росен Миленов.

2300 агенти на ДАНС са блокирани в сградата | StandartNews.com

Тук сме от 3 часа. В момента всички служители са блокирани, близо 2300 агенти на ДАНС са вътре в сградата. Това заяви в директно включване в предаването на Крум Савов по Телевизия 7/8 Росен Миленов.

Протестът започна в 15 часа пред сградата на ДАНС, а по-късно протестиращите блокираха бул. „Черни връх“, тъй като не бе изпълнено искането им вътрешният министър Бойко Рашков да дойде при тях. Недоволните искат да разберат дали наистина са подслушвани политици и бизнесмени.

В последните 30 години в тази институция се съхраняват данни за престъпна дейност на всички управляващи лица досега. Тези данни се ползват като компромати, чрез които се управлява в интерес на на мръсните пари.

Тук може да кажем, че ДАНС е фабрика, която създава, съхранява и по най-грубия начин използва тези компрометиращи данни срещу интереса на българския народ.

Тук фактически има информация за всеки политик и за всеки от така наречените олигарси. Тези всички лица, които имат някакво икономическо и политическо влияние, се оказват кукли на конци на на едни неформални кръгове и търгове.

Тук сградата е пълна с доказателства за онзи грабеж, осъществяван над 30 години над държавата, той е грабеж на нашите пари, каза още Росен Миленов, който е бивш служител на ДАНС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай