Софиянка пътува 400 км, за да се удави в морето

Софиянка пътува 400 км, за да се удави в морето | StandartNews.com

Близо 400 километра измина софиянка, за да сложи край на живота си. 39-годишната жена се качила в четвъртък на автобуса и пътувала цяла вечер, за да стигне до Бургас. Тя напълно е осъзнавала, че морският град ще е нейната последна спирка, твърдят разследващи. Вчера рано сутринта пред очите на случаен човек, разочарованата жена скочи от бургаския мост.

Към мястото на инцидента веднага се отправиха служители на Пожарната, които с помощта на граждани извадиха тялото на жената. Най-вероятно градът и мястото не са избрани случайно, а по някакъв начин са свързани със спомени от живота й. Не е изключено да става въпрос за любовна драма.

Полицаите много бързо е установили самоличността на жената. Близо до мястото, откъдето тя се е хвърлила в морето те открили дамската й чанта, съобщи Флагман. В нея се намирали личните й документи.

По случайност дамската чанта, в която имало и пари, не е открадната от минаващите по моста хора. Тогава изясняването на самоличността щеше да отнеме много повече време. Криминалистите вече са уведомили майката на младата жена. Тя е в шок и не можела да повярва, че става въпрос за нейната дъщеря.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай