Сексманиакът Деси взимал по 1000 лева за 3 сеанса

Сексманиакът Деси взимал по 1000 лева за 3 сеанса | StandartNews.com

Стара Загора. Сексманиакът Десислав Велков, по-известен като Деси от Пелово, закопчан след поредното блудство от старозагорската полиция, остава постоянно в ареста. Това реши Старозагорският районен съд на заседанието си в четвъртък.

Велков има общо 14 присъди, две от тях за блудство, 6 години е лежал и в затвора, посочи прокуророрът по делото Диана Халачева един от най-сериозните мотиви Деси да остане зад рашетките. Той може да обжалва решението на втора инстанция през Старозагорския окръжен съд идната седмица.

Сексманиакът е бил арестуван след поредното си блудство в Града на липите. Според разследващи Велков е блудствал с пълнолетно момиче в асансьор на жилищна кооперация и потърпевшата е подала сигнал в полицията в началота на седмицата. Деси обаче е акостирал в Града на липите октомври-ноември миналата година. Тогава разтревожени старозагорки са алармирали в социалните мрежи, че са го забелязали по улиците. Запознати твърдят, че Велков е наел офис за наемане на работа чрез обяви в местните вестници. При „интервюто" той прибирал личните карти на лековерните и започвал да действа като „бионерготерапевт". За един сеанс секстрасенсът взимал по 1000 лв и дори си позволил да наеме две момичета, които му набирали клиентела.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай