Роднини на жертва питат има ли чадър над убиеца от Лозен

За престъплението е задържан 34-годишният Чавдар Бояджиев

Роднини на жертва питат има ли чадър над убиеца от Лозен | StandartNews.com

Софийският градски съд ще гледа днес мярката на обвиняемия за двойното убийство в Лозен.

Вчера стана ясно, че убийствата на 18-годишна ученичка и на 27-годишен мъж, са извършени с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвите начин.

За престъплението е задържан 34-годишният Чавдар Бояджиев (на снимката). Той е направил пълни самопризнания, разказал е и за друга негова жертва от с. Лозен – убийството е извършено миналата година.

„Искам да попитам има ли някакъв чадър от Осмо районно управление върху извършителя на убийствата в с. Лозен“, каза тази сутрин пред бТВ Станислав Сираков, братовчед на първата жертва (от миналата година).

„Последните дни се разбра, че има съществени пропуски по делото. Вече се знае, че е направил пълни самопризнания, че убийството не е по непредпазливост, както се водеше досега. За мен стои въпросът защо е освободен“, коментира Сираков във връзка с първото убийство – на неговата братовчедка.

Снощи жители на с. Лозен се събраха пред кметството на селото в памет на двамата убити младежи и с искане за справедлив процес. Протестите ще продължат, призоваваме и за национален протест, каза още роднината на първата жертва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай