Наглите обирджии: Съжаляваме за стореното

Наглите обирджии: Съжаляваме за стореното | StandartNews.com

Съжаляваме за стореното и не знаем какво ни стана. Така Боряна и Рангел Рангелови коментираха извършеното от тях брутално нападение в хранителен магазин в столицата, предаде БГНЕС.

Пред журналистите те казаха, че не липсата на пари ги е подтикнала към деянието.

При гледането на мярката за неотклонение в Софийския районен съд стана ясно, че семейството живее в Студентски град и има 3-годишно момченце. Боряна Рангелова е студентка в първи курс по специалността Рентгенов лаборант в Медицинската академия.

Рангел Рангелов е зам.-управител във верига за електроуреди.

На заседанието в СРС дойдоха родителите и роднини на обвиняемите. В началото на заседанието обаче съдия Петя Топалова помоли роднините да напуснат и само родителите да останат в заседателната зала. В мотивите си обвинението поиска най-строгата мярка "задържане под стража", защото счита че има опасност от укриване и извършване на друго престъпление. Прокурорът приложи и свидетелства за съдимост на обвиняемите, които показват, че нямат присъди

От 3 до 10 години затвор - това е наказанието, което може да получат семейството обирджии. Двамата се предадоха сами в полицията, след като кадрите от нападението станаха публични и след като се оказа, че на местопрестъплението са загубили мобилен телефон.

Нападната с пистолет продавачка е със счупен пръст, с нея работят психолози.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай