Мъж кла жена си, тя извика синовете. Всички в болница

Кървава семейна вакханлия

Мъж кла жена си, тя извика синовете. Всички в болница | StandartNews.com

Четирима души от едно семейство попаднаха в болницата с различни наранявания при развихрил се скандал в Чирпан призори на  5 февруари. Във видимо нетрезво състояние 40-годишният Господин Р. грабнал нож и започнал да коли съпругата си Кирилка, при което 37-годишната жена припаднала, но успяла да извика на помощ синовете си Асен и Гено, съобщава "Телеграф".

Двете момчета на по 18 и 19 години първоначално пробвали да укротят разбеснелия се баща, но след като установили,че той дори не ги чува, по-големият Гено произвел изстрел със самоделно оръжие, заредено с ловни патрони, при което 12-калибровият заряд едва не отнесъл китката на изпадналия в амок изверг.

Въпреки нараняването си Господин пробвал да нанесе удар с нож в тялото на по-малкия си син, но острието се отплеснало и се забило в собственото му тялото. Сигналът за кървавата вакханалия е бил подаден пет минути след полунощ на 5 февруари, на място веднага се отзовал екип на РУ „Полиция“ -Чирпан. 

Оказана е  била спешна помощ на ранените,  иззети са оръжията и е образувано досъдебно производство за опит за убийство. В ареста за по 24 часа по закона за МВР са двамата сина, които споделили,  че  не за пръв път, особено след като за последно излязъл от затвора, татко им посягал на съпругата си. Но този път ситуацията били повече от опасна и се принудили да го прострелят, пише Блиц.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай