Издирват жена с дете за убийството във влака

Инцидентът е станал в района на Вакарел

Издирват жена с дете за убийството във влака | StandartNews.com

50-годишен мъж е убит тази сутрин във влака Пловдив-София. Задържани са мъж и жена по подозрение, че са участвали в убийството.

Сигналът в "Спешна помощ" е получен в 8:07 ч, а екипът е пристигнал на място в 8:23 ч, съобщи говорителят на спешна помощ Катя Сунгарска. 50-годишният мъж е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 ч. в линейката, на метри от болница "Света Анна" в София. 

По информация на МВР, в едно от купетата възникнал скандал. По време на скандала е изваден нож и 50-годишният мъж е намушкан в гърдите. Все още се изяснява кой е държал ножа. Пред NOVA очевидци разказаха, че мъжът е намушкан от жена с дете. След инцидента тя е скочила от навлизащия в гарата влак в движение заедно с детето. 
Композицията е спряна на гара Вакарел, а пострадалият е откаран с линейка в Окръжна болница. Заради кръвоизлива, мъжът починал в линейката.

Във влака е имало 120 души,  които са престояли на гарата около час преди да бъдат качени на друг влак, съобщиха от БДЖ. 

Международният бърз влак от Истанбул през Пловдив за София е на гара Вакарел от 08:01 часа. На мястото се извършва оглед. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай