Четвъртък,

Домусчиев съди Божков за клевета

От: Редактор -
225
Домусчиев съди Божков за клевета
A
A
A

Собственикът на "Адванс Медиа Груп" Кирил Домусчиев съобщи във фейсбук, че ще заведе дело за клевета срещу бизнесмена Васил Божков. Той е подал сигнал до ГДБОП -МВР.

По повод безпрецедентните опити на обвиняемия Васил Божков и свързаните с него сайтове за фалшиви новини за дискредитиране на моята личност и бизнес, заявявам, че ще предприема всички допустими от действащото законодателство действия и мерки срещу всеки, който тиражира и разпространява лъжи и клевети, свързани с моето име.

Лично срещу Божков ще заведа дело за клевета, заради твърденията му в негов пост във Фейсбук, заявява Кирил Домусчиев. 

"Нямам съвместен бизнес с г-н Делян Пеевски нито на територията на Република България, нито извън нейните предели и това лесно може да бъде установено посредством справка в съответните публични регистри. Всеки опит за внушение на подобна свързаност е откровена лъжа и повод за предприемане на действия по съдебен ред от моя страна.

Наясно съм, че с обективната си и независима политика за отразяване на събитията в страната, Нова телевизия е неудобна за обвиняемия Васил Божков и не обслужва него и неговите приближени лица, но твърдо заявявам, че клеветите им няма да променят работата на най-гледаната и уважавана медия в България.

Нова и всички останали мои бизнеси са създадени и работят законосъобразно. Това винаги е било така и ще бъде и занапред!", заявява в заключение Кирил Домусчиев. 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички