Антимафиоти със спецакция в Дупница

Какво се случва

Антимафиоти със спецакция в Дупница | StandartNews.com

Двама мъже са задържани за наркотици при специализирана полицейска операция в Дупница, съобщиха от Областната дирекция в Кюстендил.

Задържаните са на 34 и на 35 години. Известни са на полицията с различни деяния, по-възрастният е осъждан, научи БНР от свои източници. Образувани са досъдебно и полицейско производства по случая.

Специализираните действия са осъществени в рамките на операция за противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества, проведена на територията на Дупница.

В хода на акцията е предприето претърсване на имот, собственост на 35-годишен местен жител. На различни места в дома полицаите намерили и иззели укрити буркан и плик, съдържащи общо 390 г марихуана, плик със 105 г амфетамин и две електронни везни.

Видът на наркотичните вещества, предназначени по първоначална информация за разпространение, е установен с полеви наркотест. По случая е образувано досъдебно производство, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.

В рамките на операцията е задържан и 34-годишен мъж, у когото при извършени личен обиск са открити 16 гр канабис, скътани в опаковка, и саморъчно свита цигара. Срещу него е образувано бързо полицейско производство. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Христо
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи
Александър Райчев от Кокаляне
преди 2 месеца

В град Левски в домът на Адриан Тарлото редовно стават наркомански купони Андро и майка му Величка (кръстена е на една крава) раздават МЕТАДОН и трева и гей партито започва, гостите са Тони Усмивката, Годжи наркомана , ПИНО , Дожона и много други клошари от града . Жени никога няма защото те са педераси. Всички продават метадон и пико и са болни от хепатит Ц. На Андро майка му е болна и работи готвачка в ресторант. Няма такъв ужас хора , не се къпят и не перат дрехите си , пикаят в лигени ...

Откажи