Четвъртък,

Известна украинска астроложка каза кога ще свърши войната

От: СТАНДАРТ -
9170
Известна украинска астроложка каза кога ще свърши войната
A
A
A

Известна украинска астроложка Анна Федоренко каза кога ще свърши войната. Тя твърди, че войната върви към своя пик, пише УНИАН.  Федоренко определя двa важни етапа за Украйна, предаде БЛИЦ. Първият е през март, вторият – през май. Нумеролозите също посочиха тези два месеца като най-вероятни за край на военните действия.

След 13 март, по думите на Федоренко, военните действия ще утихнат. След 17 март подкрепата за Украйна ще се засили, което ще ѝ даде сила да преодолее някакъв проблем.

На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федороненко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека - подобно положение на звездите би му вещало "огромно наказание, чак до смъртта".

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна. Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация.

Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери.

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от 20 май тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява  Федоренко.


Всички новини от категория Войната в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com