Известна украинска астроложка каза кога ще свърши войната

Анна Федоренко посочи две важни дати

Известна украинска астроложка каза кога ще свърши войната | StandartNews.com

Известна украинска астроложка Анна Федоренко каза кога ще свърши войната. Тя твърди, че войната върви към своя пик, пише УНИАН.  Федоренко определя двa важни етапа за Украйна, предаде БЛИЦ. Първият е през март, вторият – през май. Нумеролозите също посочиха тези два месеца като най-вероятни за край на военните действия.

След 13 март, по думите на Федоренко, военните действия ще утихнат. След 17 март подкрепата за Украйна ще се засили, което ще ѝ даде сила да преодолее някакъв проблем.

На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федороненко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека - подобно положение на звездите би му вещало "огромно наказание, чак до смъртта".

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна. Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация.

Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери.

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от 20 май тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява  Федоренко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай