България избра своя топ 3 на Чудесата

Събраха над 700 000 гласа

България избра своя топ 3 на Чудесата | StandartNews.com

Над 700 000 хиляди гласа бяха дадени до края на третия етап на класацията от националния електронен вот за Чудесата на България, който приключи точно в 00:00 ч. на 17 срещу 18 ноември. С най-много гласове римската крепост Цари Мали град край Белчин спечели и третия тур на гласуването за определяне на топ 3. На второ място е златото на гетите от Омуртаговата могила, а бронзовият медал бе отреден за мощите на Св. Йоан Кръстител.

Последният етап от надпреварата за Чудесата на България започва днес. На 24 ноември в специално телевизионно шоу в ефира на TV7 с начало 19:30 ч. ще бъде обявен и победителят в референдума на откритията, с които ние българите се гордеем най-много.

Предаването ще продължи 90 минути и ще включва дебат на живо, както и незабравим спектакъл с участието на звездните Валя Балканска, Николина Чакърдъкова, танцьорките на Нешка Робева и талантите от "Бон-бон". Стартът ще бъде даден от ансамбъла на Нешка Робева, а водещи на финалната церемония ще са Стойчо Керев и Елена Йончева. Те ще разпалват и укротяват с въпросите си трите отбора, които ще защитават трите обекта, събрали най-много гласове в онлайн гласуването.

До идната неделя всеки ще може да даде своя глас с имейл на www.bgchudesa.com и www.standartnews.com за Чудо номер 1 на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай