Защо Unlimited 100 е най-предпочитаният план на Vivacom?

Той предлага всичко необходимо на едно място за добро цялостно изживяване

Защо Unlimited 100 е най-предпочитаният план на Vivacom? | StandartNews.com

Миналата година Vivacom представи изцяло нови планове без ограничения за минути, мегабайти и SMS-и за всички потребители, във всички ценови категории. За първи път в България тогава телекомът предостави на потребителите възможност за наистина пълна свобода в общуването - без да трябва да следят колко минути говорят, колко мегабайти информация получават или изпращат, колко видеа са изгледали или пък колко SMS-и са изпратили.

От старта на тези планове до сега, се оказа, че планът, който се радва на най-голям интерес от страна на клиентите на Vivacom е Unlimited 100, защото той предлага всичко необходимо на едно място за добро цялостно изживяване и то с доста атрактивни месечни такси.

Ето и няколко причини потребителите да предпочитат именно този план. На първо място, максималната скорост на интернет връзката, допустима в този план е 100 Mbps, която е напълно достатъчна за абсолютно всичко, което обикновено правим с телефона си. Гледане или споделяне на видеа, зареждане на онлайн съдържание, изпращане или получаване на снимки, видео разговори – всичко се случва бързо и без прекъсване или забавяне и то без ограничение в обема. Безкрайните разговори с близки и приятели или пък общуване със съобщения – отново без никакво ограничение в брой или минути.

Но освен това, Vivacom предлага и доста допълнителни екстри към този план, за да може да отговори на всички нужди на потребителите. С Unlimited 100 те получат още и впечатляващ набор от допълнителни услуги като, например, достъп до мобилното приложение на EON TV за 6 месеца, включваща повече от 60 канала, достъп до видеотека Arena Play и спортните канали от пакет DiemaXtra. В допълнение получават достъп до музикалната платформа TIDAL за срока на договора. Клиентите могат да се насладят на безкрайно телевизионно и музикално съдържание, което могат да гледат и слушат без ограничения. А тези, които пътуват в съседните страни извън ЕС и ползват този план, могат да са една идея по-спокойни, тъй като Unlimited 100 включва мегабайти за роуминг в Сърбия, С. Македония и Турция и с него няма никаква опасност да бъдат изненадани от допълнителни разходи.

Разбира се и месечната такса са една от причините именно Unlimited 100 да е най-предпочитан. Месечната такса на плана е 38.99 лв. с ДДС на месец, но ако потребителят ползва и фиксирана услуга от Vivacom, може да се възползва от специалната оферта от 32.99 лв. с ДДС на месец. В допълнение, този план дава и възможност за доста атрактивни цени при закупуване на мобилно устройство.

Всички Unlimited планове включват не само неограничени разговори и мегабайти, но и неограничени SMS-и – услуга, която е уникална за пазара и се предлага само в плановете на Vivacom. С тях всеки потребител има пълна свобода в общуването и без да се притеснява каква ще бъде сметката му в края на месеца може да се радва на любимото HD видеосъдържание, да разчита на перфектен стрийминг, сърфиране в социални мрежи и сайтове без забавяне, както и на сваляне на файлове със скорост, съобразена с избрания план.

Повече информация за Unlimited плановете може да намерите тук: https://www.vivacom.bg/online/bg/shop/services/tariff-plan-category-mobile-voice-services/unlimited-max?offer=epc_hcg230105161636719726

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай