Yettel стартира официалните продажби на Samsung Galaxy S22 и S22+

Смартфоните от емблематичната серия са едновременно красиви, екосъобразни и снабдени с динамични камери

Yettel стартира официалните продажби на Samsung Galaxy S22 и S22+ | StandartNews.com
  • От днес в Yettel започват официалните продажби на още два модела от новата серия премиум смартфони Galaxy S22 на Samsung, която насърчава креативността и себеизразяването

Смартфоните се предлагат с мобилните планове на Yettel на цени от 51,99 лв. месечно на лизинг или 1089,99 лв. в брой за Galaxy S22 5G 128 GB и 66,99 лв. месечна вноска на лизинг или 1389,99 лв. в брой за Galaxy S22+ 5G 128 GB с абонаментен план Тотал Макс 59,99 и договор за 24 месеца. Абонаментните планове Тотал Mакс осигуряват максимално дигитално изживяване и достъп до първокласната мрежа на Yettel, сертифицирана с четири поредни отличия за качество Best in Test от независимата организация umlaut. Те предлагат неограничено количество включени мегабайти, неограничени минути към всички национални мрежи и в роуминг в зона ЕС, както и достъп до множество допълнителни услуги.

Смартфоните от емблематичната серия на Samsung са още по-мощни и красиви. Обединява ги стилният им външен вид и невероятните Dynamic AMOLED 2X екрани. Работят с високопроизводителен чипсет на Samsung – Exynos 2200, създаден при 4 nm технологичен процес, и имат IP68 защита от вода и прах. Новите устройства са проектирани да бъдат едновременно красиви и екосъобразни. Те са снабдени с динамични камери с възможност за усъвършенствана интелигентна обработка на изображения, за да направят всеки един момент епичен.

Samsung Galaxy S22+ е по-големият апарат от двата. Екранът му е с размер 6,6 инча и работи във FHD+ резолюция, като отново поддържа опресняване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с основен 50-мегапикселов сензор. Батерията му е с капацитет от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W.

Базовият Galaxy S22 модел разполага с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с опресняване от 120Hz. Основният сензор на камерата е 50 мегапиксела. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и отново 15W по безжична технология.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай