Вторник,

Неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа с допълнителен пакет от A1

От: Стандарт -
717
Неограничен мобилен интернет на максимална скорост за 24 часа с допълнителен пакет от A1
A
A
A
  • Пакетът е безплатен при първата си активация през месеца, а всяка следващата струва на клиентите 2,99 лева

Неограничен мобилен интернет на максимална скорост предлага A1 на своите абонати на мобилна гласова услуга чрез новия си допълнителен пакет Unlimited MB. Той осигурява на потребителите неограничен мобилен интернет в рамките на 24 часа – винаги когато имат нужда от него, без ограничение на броя активации в месеца.

Активирането е максимално улеснено – чрез мобилното приложение Моят А1 или уеб версията му на A1.bg. Единственото условие за абонатите на мобилна услуга е да имат регистрация в приложението. За цялата 24-часова валидност на пакета не се налага клиентът да предприема други действия за управление или деактивиране.

Пакетът позволява на клиентите да получат неограничен достъп до Интернет на максимална скорост, даже включените мегабайти в плана им да са свършили. Първата активация в рамките на календарния месец е безплатна, а всяка следваща в рамките на същия месец ще се заплаща на цена от 2,99 лева, които ще се добавят към месечната фактура на клиентите. Единствената разлика между безплатния пакет и платения е, че при платена активация на Unlimited MB абонатите ще могат да се възползват от мегабайтите на максимална скорост и в роуминг в ЕС при използването на Национален план за роуминг.

Допълнителният пакет Unlimited MB е подходящ за пътуващите през летния сезон, за работещите в движение, а също и за ценителите на мултимедийното забавление, които искат да бъдат сигурни, че винаги ще имат достъп до любимото си съдържание.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com