Киану Рийвс няма против да правят секс с негово виртуално копие

Този месец излизат филм и игра от франчайза „Матрицата“

Киану Рийвс няма против да правят секс с негово виртуално копие | StandartNews.com

По-късно този месец четвъртата част от поредицата „Матрицата“ тръгва по кината. Преди да видят филма по кината обаче, феновете могат да играят игра, наречена „The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience“.

Според уебсайта Kotaku, това е по-скоро завладяващо изживяване, отколкото игра. Оттам отбелязват, че става дума за забавно изследване на виртуални светове и класически теми от филмовата поредица, завладяла сърцата на милиони зрители.

Разказвайки за това във видео интервю за The Verge, актьорът в главната роля Киану Рийвс дори стигна по-далеч. Той заяви, че би бил отворен към порно във виртуалната реалност (VR), в което феновете могат да правят секс с него - без наистина да правят секс с него, разбира се .

„Помислете само колко пари има в порното“, посочи Рийвс в интервюто. „Дори не би трябвало да сте там и хората биха могли да правят дигитален секс с вашия цифров аватар.“

Можем ли да видим такова съдържание с Рийвс в бъдеще? Ще трябва да почакаме и да видим. Няма да е изненада обаче, ако актьорът се захване с нещо толкова щуро. Както е известно, той е отворен към технологиите, вече притежава малко криптовалута, има VR хедсет и е очарован от разработването на т. нар. метавселена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай