Instagram добави нова функция

Най-накрая предаващите на живо могат да добавят модератори

Instagram добави нова функция | StandartNews.com

Instagram вече позволява на създателите на клипове на живо да включват модератори по време на снимките. Модификациите ще имат възможността да докладват за коментари, да премахват зрители от потока, както и да изключват коментарите за конкретен зрител.

Instagram отбелязва, че създателите могат да определят модератор, като докоснат трите точки в лентата за коментари по време на живо. Оттам те могат да изберат модератор от списък с предложени акаунти или да използват лентата за търсене, за да търсят конкретен акаунт.

Лайф стриймингът съществува от 2016 г. и имайки предвид това, е малко странно, че Instagram едва сега започна да поддържа модераторство за това. Модерирането се превърна в необходима основна част от други платформи за стрийминг на живо, като Twitch и YouTube, където коментарите могат да бъдат доста цинични.

Тъй като Instagram се опитва да привлече повече създатели към Live платформата с възможността за осигуряване на приходи, наличието на модератори се очаква да направи изживяването много по-приятно за създателите.

Повече технологични новини може на намерите тук

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай