Понеделник,

Instagram добави нова функция

От: екип на Стандарт -
303
Instagram добави нова функция
A
A
A

Instagram вече позволява на създателите на клипове на живо да включват модератори по време на снимките. Модификациите ще имат възможността да докладват за коментари, да премахват зрители от потока, както и да изключват коментарите за конкретен зрител.

Instagram отбелязва, че създателите могат да определят модератор, като докоснат трите точки в лентата за коментари по време на живо. Оттам те могат да изберат модератор от списък с предложени акаунти или да използват лентата за търсене, за да търсят конкретен акаунт.

Лайф стриймингът съществува от 2016 г. и имайки предвид това, е малко странно, че Instagram едва сега започна да поддържа модераторство за това. Модерирането се превърна в необходима основна част от други платформи за стрийминг на живо, като Twitch и YouTube, където коментарите могат да бъдат доста цинични.

Тъй като Instagram се опитва да привлече повече създатели към Live платформата с възможността за осигуряване на приходи, наличието на модератори се очаква да направи изживяването много по-приятно за създателите.

Повече технологични новини може на намерите тук


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията