Хабиб: Дано Бог върне баща ми

Ситуацията в Дагестан с коронавируса е тежка

Хабиб: Дано Бог върне баща ми | StandartNews.com

Световният шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов потвърди, че баща му Абдулманап е в тежко състояние след заразяване с коронавирус.

"Пише се много за баща ми. Той в момента е в болница и е в критично състояние заради заразяване с вируса. Засегнато е сърцето му, защото през миналата година го оперираха и сега претърпя още една операция. В много трудна ситуация е.

Молим се на Бог да ни го върне", споделя Хабиб.

В началото на май семейството му го настани във военна болница в Москва. Там е бил диагностициран с вируса и поставен в медицинска кома след операция на сърцето.

Тя е била наложена заради допълнителни усложнения, нанесени от вируса. След това е бил събуден от кома, но е останал в критично състояние. В момента дори не може да общува с близките си.

"Ситуацията в Дагестан е много тежка. Болниците са препълнени, много хора са болни и много умряха. Сега трябва да сме обединени. Да покажем мъжество, характер и дисциплина. С такова обединение ще победим вируса. Трябва да слушаме докторите, те разбират повече от нас, каза Хабиб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай