Фалшиви имейли обещават обезщетение на пострадали

Ментетата изискват попълването на лични данни

Фалшиви имейли обещават обезщетение на пострадали | StandartNews.com

Фалшиви имейли изискват попълването на лични данни. Писмата започват с това, че са изпратени от Световната здравна организация, но подателят е с адрес [email protected].

Ето как изглежда писмото на лъжата и бъдете внимателни!

"Финансова институция / Изпълнителен директор ПРЕДМЕТ:

Компенсационно плащане за коронавирус COVID-19. СУМА: 350 000 000 долара (триста и петдесет хиляди, щатски долари) КОМПЕНСАЦИОННА ПРОГРАМА ОТ ОБЕДИНЕНА НАЦИЯ И СВЕТОВНА БАНКА (МВФ) ЗА ПОДКРЕПА ЗА НАГРАДА НА CORONAVIRUS VICTIM

Тази програма беше лансирана от Обединената нация и подкрепена от Световната банка (МВФ). В световен мащаб се забелязва, че повечето хора са били бездомни от Коронавирус COVID-19.

Тази програма беше лансирана от Обединената нация и подкрепена от Световната банка (МВФ). В световен мащаб се забелязва, че повечето хора са били бездомни от Коронавирус COVID-19. Обединената нация и световната банка (МВФ) са предвидили бюджет сума от 16 милиарда долара за обезщетението на някои хора, които паднаха жертва на Coronavirus COVID-19.

С помощта на усъвършенстваната технология, стартирана в тази програма, успяхме да извлечем имейли на някои хора, които може да са останали без дом, вие лично и жертва на Coronavirus COVID-19. Това е, за да ви уведоми за участието си като бенефициент на това програма, имейл адресът ви е намерен и вие сте един от тези, които ще бъдат обезщетени.

Общият ви обезщететелен фонд е $ 350 000 000 (триста и петдесет хиляди, щатски долара) Тези пари са понастоящем в банката в отдела за парични преводи на организацията.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с централния офис на превода отдел със следните подробности, за да активирате вашия фонд и се освобождава в рамките на определения срок.

Вашето пълно име.....

Страната ти.....

Твоят град.........

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай