Понеделник,

Фалшиви имейли обещават обезщетение на пострадали

От: Редактор -
Фалшиви имейли обещават обезщетение на пострадали
A
A
A

Фалшиви имейли изискват попълването на лични данни. Писмата започват с това, че са изпратени от Световната здравна организация, но подателят е с адрес stanleyjames22017@gmail.com.

Ето как изглежда писмото на лъжата и бъдете внимателни!

"Финансова институция / Изпълнителен директор ПРЕДМЕТ:

Компенсационно плащане за коронавирус COVID-19. СУМА: 350 000 000 долара (триста и петдесет хиляди, щатски долари) КОМПЕНСАЦИОННА ПРОГРАМА ОТ ОБЕДИНЕНА НАЦИЯ И СВЕТОВНА БАНКА (МВФ) ЗА ПОДКРЕПА ЗА НАГРАДА НА CORONAVIRUS VICTIM

Тази програма беше лансирана от Обединената нация и подкрепена от Световната банка (МВФ). В световен мащаб се забелязва, че повечето хора са били бездомни от Коронавирус COVID-19.

Тази програма беше лансирана от Обединената нация и подкрепена от Световната банка (МВФ). В световен мащаб се забелязва, че повечето хора са били бездомни от Коронавирус COVID-19. Обединената нация и световната банка (МВФ) са предвидили бюджет сума от 16 милиарда долара за обезщетението на някои хора, които паднаха жертва на Coronavirus COVID-19.

С помощта на усъвършенстваната технология, стартирана в тази програма, успяхме да извлечем имейли на някои хора, които може да са останали без дом, вие лично и жертва на Coronavirus COVID-19. Това е, за да ви уведоми за участието си като бенефициент на това програма, имейл адресът ви е намерен и вие сте един от тези, които ще бъдат обезщетени.

Общият ви обезщететелен фонд е $ 350 000 000 (триста и петдесет хиляди, щатски долара) Тези пари са понастоящем в банката в отдела за парични преводи на организацията.

Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с централния офис на превода отдел със следните подробности, за да активирате вашия фонд и се освобождава в рамките на определения срок.

Вашето пълно име.....

Страната ти.....

Твоят град.........

 


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички