Обявиха Коло Туре за робовладелец

Обявиха Коло Туре за робовладелец | StandartNews.com

Работех по 16 часа, проплака слугинята му

Защитникът на "Ливърпул" Коло Туре бе обявен за робовладелец от бивша прислужница в имението му. Алис Сойър хвърли бомбата, заявявайки, че е била карана да работи по 16 часа на ден, а футболистът, който изкарва по 90 000 паунда седмично (112 000 евро), й плащал под минимума.

"Трябваше да работя от 8,00 сутринта до 20,00 ч вечер, но ми се налагаше да оставам и до 3,00 през нощта. Почти не получавах почивни дни, като трябваше да съм на работа и през уикенда. Съпругата на Коло - Аво, не спираше да ми се кара без причина. Нямах право да я наричам с истинското й име, а трябваше да се обръщам към нея с "мадам"," проплака изтормозената служителка. Сойър искала да напусне, но фамилия Туре я държали като робиня.

"Опитах да си тръгна, но паспортът ми беше в Аво, която отказа да ми го върне. Разплаках се и се обадих на сестра ми, а тя оведоми властите", разкрива премеждията си 30-годишната прислужница. Освен нечовешките условия на труд Алис била през цялото време унижавана от госпожа Туре. "По пътя към един ресторант Аво ме накара да й завържа обувката.

Почувствах се толкова унизена, но нямах избор. Трябваше да правя същото и за 12-годишния им син. След като бавачката напусна, аз бях натоварена да се грижа за трите им деца", завършва историята си жертвата. Сойър търпяла, за да издържа майка си и двете си деца във Филипините.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай