Мадридското дерби Атлетико – Реал в ефира на MAX Sport 4

Футболната среща ще се излъчи през уикенда

Мадридското дерби Атлетико – Реал в ефира на MAX Sport 4 | StandartNews.com

Едно от най-чаканите дербита в Европа този уикенд ще бъде в Мадрид, където Атлетико и Реал ще излязат в битка за върха в La Liga. Мачът започва в 22:00 часа в събота и ще се предава пряко по MAX Sport 4. В момента двата отбора са в челото на класирането, като домакините са само на точка зад „кралския клуб”.

Общо девет са срещите от испански футболен елит, които MAX Sport 4 ще излъчи на живо през почивните дни. С голям интерес се очаква и двубоят между четвъртия Атлетик Билбао и тима на Валенсия в събота от 14:00 часа. Гостите в момента заемат тринайсето място в класирането с едва 6 точки от 6 мача и със сигурност ще преследват победата. Атлетик също ще търси задължителен успех след малко изненадващото равенство срещу аутсайдера Леганес в предишния кръг.

В същия ден, но от 17:00 часа Барселона ще опита да намери своя ритъм при гостуването си срещу Хетафе. От неделните мачове внимание заслужава сблъсъкът между коравия тим на Севиля и този на Реал Сосиедад, който заема второто място в подреждането. Мачът започва в 22:00 часа и отново ще се излъчва пряко по MAX Sport 4.

Дербито на кръга в италианската Серия А противопоставя Милан срещу Фиорентина. Мачът ще се играе в неделя от 21:45 часа и ще може да се гледа на живо по MAX Sport 3. Два от най-популярните отбори на Апенините не се представят убедително от началото на кампанията – Фиорентина е непосредствено над зоната на изпадащите, а Милан е десети само с точка повече от своя съперник. Общо седем са двубоите от Италия, които MAX Sport 3 ще излъчва директно, като лидерите Интер и Ювентус ще търсят рутинни победи в борбата за титлата. Нерадзурите гостуват на последния Сампдория в събота от 19:00 часа, а Юве приема предпоследния СПАЛ от 16:00 часа в същия ден.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай