Късмет спаси слаб ЦСКА

Късмет спаси слаб ЦСКА | StandartNews.com

Късмет спаси доста бледия тим на ЦСКА в Бургас. "Червените" удариха "Черноморец" 2:1 след гол с глава на капитана Валентин Илиев в последните секунди. Грешката е на домакините, които изчистиха топката в корнер, без да бъдат притеснявани. Преди това софиянци дръпнаха с гол (отново с глава) на новото попълнение Тони Силва. Фонсека изравни бързо за бургазлии, наказвайки поредното безобразие на Жереми Фо-Поре. Левият бек, двойник на коментатора от БНТ Никола Ибришимов, отне куп точки на ЦСКА през сезона. "Черноморец" може да съжалява за изпуснатата точка, тъй като имаше по-чистите положения в редовното време. Вратарят Райс Мболи обаче извади гостите.

 

"Не съм доволен от играта, а само от резултата", призна треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов, чийто тим се изкачи в тройката. Колегата му Митко Димитров се ядосваше за глупавото изчистване преди гола на Вальо Илиев. Още в 30-ата секунда Херо поиска и червен картон за Апостол Попов, но съдията вдигна само жълт.

 

Драма разтресе лагера на ЦСКА в часовете преди срещата. Членът на управата Лъчезар Николов - Чезари обвини Александър Томов в задкулисни игри и шашми с акциите. В резултат прочутият фен беше изхвърлен от УС с декларация на ръководството. Чезари контрира, че именно той е дал идеята ЦСКА да стане дружество на феновете като "Байерн". Били намерени и сериозни бизнесмени. Според Чезари обаче присъствието на Томов гони всеки нормален инвеститор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай