Генчев: Интер е фаворит, но и Лудогорец има шансове

Може да ги изненадаме доста неприятно, категоричен е досегашният треньор на българския шампион

Генчев: Интер е фаворит, но и Лудогорец има шансове | StandartNews.com

"Интер е фаворит срещу Лудогорец, но може да ги изненадаме доста неприятно". Това заяви в интервю за "Хоризонт" Станислав Генчев. Досегашният старши треньор на шампионите изрази мнение, че Лудогорец е можел да има и по-лесен съперник при тегленето на жребия за 1/16-финалите от турнира Лига Европа.

Както е известно, отборът на Лудогорец ще играе срещу италианския гранд Интер в 1/16 финалите на футболния турнир Лига Европа, реши тегленият жребий днес. Лудогорец е домакин в първата среща на 20-ти февруари, а реваншът е седмица по късно в Милано.

"Интер е фаворит, но това не означава, че ще излезем като обречени срещу тях. Имаме шансове, ще се подготвим добре и може да ги отстраним. Първата среща е в Разград и при добър резултат може да разчитаме и на краен успех. Можеше да имаме и повече късмет при този жребий, но вече всичко е ясно. Играем срещу Интер. Със сигурност този отбор е значително по-силен от противниците, с които играхме в турнира Лига Европа до момента. Лудогорец обаче има достатъчно опит в Европа и няма да излезе като обречен. За нас дори е по-добре, че ще няма да ни слагат фаворити. Така и футболистите ще бъдат спокойни и покажат истинските си възможности", добави Станислав Генчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай