Нова радост на Острова! Задава се огромен четвъртфинал

Англия разби Сенегал и чака голяма битка срещу Франция

Нова радост на Острова! Задава се огромен четвъртфинал | StandartNews.com

Без изненади в неделната вечер на Мондиала. Англия удари Сенегал с класическото 3:0 и отива на огромен като заряд четвъртфинал - срещу Франция!

След двойката Нидерландия - Аржентина, чакат ни големи емоции с още един класически четвъртфинален сблъсък! И сега със сигурност световните шампиони ще имат сериозно изпитание - срещу отбор, на когото наистина му е време а да спечели отново нещо голямо.

Англия поведе точно в момента, в който сенегалците бяха по-добрият отбор на терена.

Великолепна комбинация Белингам - Хендерсън доведе до първия гол в мача! Вкаран именно от капитана на Ливърпул.

В края на полувремето - втори удар! Първи гол на Хари Кейн на мондиала и 2:0 за Англия! В крайна сметка класата на англичаните за момента си каза тежката дума.

В 56-та минута - 3:0! БУКАЙО САКА! Именно това спокойствие в редиците на Англия доведе и до логичния трети гол на тяхната сметка. Белингам отново беше "гара разпределителна" за английските атаки, а този път халфът на Борусия (Дортмунд) подаде вляво за Фил Фодън.

Нападателят на Ман Сити отправи пас между краката на Кулибали, а Букайо Сака стартира в точното време, за да засече малко пред Менди за класиката.

От този момент до края мачът се доиграваше. Тимът на Гарет Саутгейт показа отново сериозна зрялост и продължава да дава големи надежди на Острова.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай