ВОЛЯ и НФСБ вдигат пенсиите с 200 лв. бързо

На предизборните срещи хората споделят основния си проблем – доходите

ВОЛЯ и НФСБ вдигат пенсиите с 200 лв. бързо | StandartNews.com

Дора Христова, водач на листата в Сливен на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ (№ 24 в интегралната бюлетина) се срещна с жители на Жеравна и Медвен. Хората споделиха основния си проблем – доходите.

„За разлика от другите партии, които само обещават, ние имаме решения за бързо увеличаване на доходите. Знаем, че ниските доходи тежат най-много на българите. Затова, в нашата програма, тяхното нарастване и то скоростно, е основен приоритет. Знаем, че ако се приеме нашето предложение за безплатни лекарства за децата до 18 годишна възраст и за пенсионерите над 65-годишна възраст, ще помогнем на семейния бюджет на хиляди семейства“, заяви Дора Христова.

Народният представител от 44-ото Народно събрание от ВОЛЯ сподели, че в програмата е залегнало увеличението на всички пенсии с минимум 200 лева. „И като политици, и като граждани сме длъжници на нашите родители – време е те да живеят достойно“, допълни Дора Христова.

Заедно с нея на срещите бяха и представители от квотата на НФСБ - кандидатът за народен представител Доброслав Иванов и зам. областният управител Димитринка Петкова, общинският съветник Захари Стоянов.

Дора Христова разказа на симпатизантите и как достъпът до справедливи цени на горивата, както и договорът на лидера на ВОЛЯ Веселин Марешки, в който той поема конкретни ангажименти към избирателите, ще се отразят ползотворно на живота на жителите на Жеравна и Медвен.

Местните жители в района помнят грижата на патриотите за малките населени места, спирането на изграждането на кариера, което трайно би навредило на туризма, укрепването на свлачището в Медвен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай