Тошко Йорданов:Повече застъпници, да си опазим гласовете

Само масовото гласуване може да унищожи всички машинации, които се готвят да правят управляващите, каза той

Тошко Йорданов:Повече застъпници, да си опазим гласовете | StandartNews.com

Само масовото гласуване може да унищожи всички машинации, които се готвят да правят управляващите. На референдума изкарахме 2,5 милиона хора да гласуват. Ако те сега излязат отново, няма сила, която да е по-голяма от тях. И така, ще ги изхвърлим управляващите там, където им е мястото. Това каза заместник- председателят на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов, който пристигна в Ямбол за откриването на новия офис на партията в града.

Виждате, че сегашните управляващи пречат на сънародниците ни в чужбина да гласуват, което е нарушение на Конституцията, каза още Йорданов.

Над 150 симпатизанти от Ямбол, Елхово, Стралджа, Болярово и община Тунджа се събраха на откриването. На сбирката пристигна и полицията заради подаден сигнал, че над 200 души били събрани в закрито помещение. Видяха обаче, че мероприятието е навън и нарушение няма.

Можем да си спечелим гласовете, но след това да ги изгубим с броенето на гласовете. Затова призовавам да станете застъпници на изборите. Важно е да си опазим гласовете, да покажем протоколите онлайн и да преброим гласовете преди те да стигнат до Информационното обслужване. Тоест, да изкараме истинския резултат предварително, каза още Тошко Йорданов. Листата на партията на Слави в Ямбол се води от Ивайло Вълчев, а кандидат-депутат е и именитият български оперен певец от Ямбол Георги Султанов, който сподели: „Някои казват, че няма незаменими хора. Не съм съгласен, аз съм роден от незаменими хора, в този град има много незаменими хора. На 4 април ни се дава възможност едни незаменими хора да гласуват за една незаменима кауза, за която излязохме да гласуваме на референдума, а сега тя да бъде превърната в закон“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай