Партията на Слави с цел за Велико Търново: 3 мандата

"Има такъв народ" е с амбиция за бъде първа сила в областта

Партията на Слави с цел за Велико Търново: 3 мандата | StandartNews.com

Спечелване на три мандата във Велико Търново. Това си постави за цел партията на Слави Трифонов "Има такъв народ", откривайки кампанията си в старопрестолния град.

Партията влиза в предстоящите избори с новото лого "Време е за друго". Това означава, че е дошло времето за друга България, в която шкафчетата, чекмеджетата, кюлчетата, еврата, празните язовири за няколко милиона, не са нормална гледка, каза при откриването на предизборната кампания адвокатът Момчил Иванов - областен координатор на "Има такъв народ" и втори в листата. Водач е топ имунологът проф. Андрей Чорбанов, ръководител на Лаборатория по експериментална имунология в Института по микробиология „Стефан Ангелов“ на БАН.

Момчил Иванов подчерта, че партията има сериозната амбиция да бъде първа политическа сила във Великотърновска област след предстоящите парламентарни избори.

Листата на партията е с 16 кандидати, добре балансирана, а в състава й са 11 господа и 5 дами, посочи Момчил Иванов. Средната възраст е 43 години. Кандидатите са със солидно образование - част от тях са завършили във Виена и в Сорбоната, хора с богат опит в изграждането на собствен бизнес и мениджмънт.

"Тази листа определено ще бъде изненадата натези избори за Велико Търново", посочи Момчил Иванов.

На 11 юли, хората, които гласуват с бюлетина 22, ще покажат, че битката за България има смисъл. Успяхме да направим първата крачка, не бива да се страхуваме да направим втората крачка, затова призовавам за активност и отговорност, каза той.

Местният председател на партията предупреди, че в рамките на предизборната надпревара ще има много провокации и манипулации от другите така наречени партии на статуквото, но въпреки това местната структура на партията "Има такъв народ" ще води позитивна кампания, в която ще бъде даден глас на експертите и успелите хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай