Панайот Кискинов съди журналист за клевета

Водачът на Републиканци за България внесе жалба за клевета в Районна прокуратура - Варна срещу местен журналист

Панайот Кискинов съди журналист за клевета | StandartNews.com

Водачът на Републиканци за България Панайот Кискинов внесе жалба за клевета в Районна прокуратура - Варна срещу местния журналист Калинка Пенчева, която от известно време по всякакъв начин се опитва да злепостави кандидата за народен представител. След като не получава необходимата й информация, за да създаде сензация публикува текст в сайта „Ренесанс за истината“, че дипломата на Панайот Кискинов е фалшива и посочената информация във визитка му предоставена от пресцентъра на партията не е достоверна.

Пенчева публикува и телефонна кореспонденция между нея и Кискинов, отново целяща провокация.

Вследствие на това кандидатът за народен представител Панайот Кискинов днес извади Уверение от Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“ с № Y-28-08382/29.06.2021г., от което става ясно, че е завършил 4 години и половина задочен курс на обучение и е получил диплома за завършено висше образование серия ВСУ-2001, №038544, регистрационен №2282 от 2001г. със специалност „Защита на национална сигурност“.

Припомняме, че Калинка Пенчева беше уволнена през 2012г. след сериозен медиен скандал от длъжността говорител на МВР- Варна, заради клевета и обида към свой съгражданин и заради уронване на престижа на институцията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай