Подплашен кон уби мъж от София

Подплашен кон уби мъж от София | StandartNews.com

Кола помете пешеходка в Благоевград

Нелепо загина 35-годишен мъж от София край санданското село Ласкарево. Подплашен кон предизвикал обръщането на каруцата, в която седели Кирил и 84-годишният му дядо Андон Андонов. Трагедията се разиграла в събота, 11 април, към 20:25 часа. Талигата пътувала по стръмен път от село Горна Сушица към Ласкарево. Изведнъж четириногото, което теглело каруцата, се подплашило, подскочило и я обърнало. Кирил, който живее в София, но бил на гости на дядо си, се ударил фатално в кол. С линейка е транспортиран за столицата. На следващия ден обаче, въпреки усилията на лекарите, е издъхнал от тежката черепно - мозъчна травма. 84-годишният каруцар се отървал само с рана на крака. „Дори не го настаниха в болница, вкъщи се е, но е съсипан от загубата на своя внук. Отишли да работят навръх великденските празници, а дяволът си няма друга работа. Кирил бе доста едър мъж, паднал е лошо и по-късно е починал", казаха жители на санданското село.

Кола блъсна пешеходка на улица "Цар Иван Шишман" в Благоевград. 73-г. водач на лек автомобил „Ровър" блъснал намиращата се на пътното платно 85-годишна жена. Тя е получила натъртвания в областта на лявото ходило. След извършен медицински преглед пострадалата е освободена за домашно лечение.

22-годишен шофьор на л.а. „Ауди" катастрофира заради висока скорост на пътя между Симитли и село Железница. Колата пропаднала в земен скат и се ударила челно в подпорна циментова стена, след което се преобърнала по таван. Ранен е, с опасност за живота, 25-годишен мъж от село Железница, който пътувал в автомобила. Той е настанен за лечение в МБАЛ - Благоевград.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай