Пиян побойник би наред в с. Падеш

Пиян побойник би наред в с. Падеш | StandartNews.com

Почерпен с алкохол криминално проявен млад мъж вилня в благоевградското село Падеш на Разпети петък вечерта и в ранните часове в събота. Началото на нападенията 22-годишният Б.К. поставил към 21,00 часа, когато с юмруци и ритници свалил на земята 47-годишен свой съселянин. Пред заведение за хранене в селището нанесъл удари и на 19-годишен младеж, а в самото заведение набил 28-годишния Г.К. на излизане се нагледал и на 35-годищен мъж, когото също ударил в областта на лицето.

Побойникът е задържан от пристигналите полицаи. Вкаран е в ареста до 24 часа. Две от жертвите му са със счупени носове. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средни и леки телесни повреди на четирима души.

Навръх Великден се млатиха и в ромската махала на Петрич. Сигнал за меле в квартал 182 е подаден около 22:30 часа в петричката полиция. Полицейски служители установили, че скандалът е между две двойки братя. 26-г. И.Г. и 38-г. А.Г./38г./ се сбили с 25-г. С.Д. и 39-г. М.Д. При опит да ги разтърве пострадала невинна 29-годишна жена. Тя е ударена с тежък предмет в главата. Настанена е в МБАЛ „Рокфелер" в Петрич с фрактури на черепа и опасност за живота.

Със заповед за задържане до 24 часа в ареста са вкарани двама от мъжете. По случая е образувано досъдебно производство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай