Първанов: Възраждането на България трябва да тръгне от селото

Първанов: Възраждането на България трябва да тръгне от селото  | StandartNews.com

Кърджали винаги е бил моя кауза, още от времето бях народен представител от този избирателен район, заяви лидерът на АБВ Георги Първанов и президент на България 2002-2012 г. Той пристигна в региона , за да подкрепи Даниела Коджаманова, кандидат за кмет на Кърджали, издигната от АБВ.

Първанов предложи да консултира като съветник бъдещия кмет в града край Арда. Той препоръча бизнесът да не се разчита само на европроекти и държавния бюджет, а да се интегрира в общината. Лидерът на АБВ обеща, че партията ще бъде голямата изненада на тези избори с десетки кметове на общини и стотици общински съветници.

Коджаманова запозна присъстващите със своята предизборна програма с конкретни мерки за подобряване дейността на общинска администрация и бизнессредата.

Преди срещата в Кърджали Г. Първанов посети и Кирково, за да заяви подкрепа и за кандидата за кмет на граничната община Бойка Арабаджиева. Пред членове и симпатизанти на партията в Кирковско той коментира, че възраждането на България трябва да тръгне от селата с ясна стратегия не само за развитие на земеделието, но и на образованието и здравеопазването.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай