Панаир в Гоце Делчев събира търговци и купувачи

Панаир в Гоце Делчев събира търговци и купувачи | StandartNews.com

Хиляди жители на Неврокопския край ще атакуват традиционния есенен панаир в Гоце Делчев, който ще се проведе от днес до 18 септември. Той е разположен в района на бившата казарма в града, за да има достатъчно място за търговците, посетителите и участниците в развлекателната програма. Подредени са над 50 сергии с най-различни стоки, монтирани са и полеви ресторанти. Кметството се е погрижило и за настроението на продавачи и купувачи. Има стрелбища, забавни игри, люлки, батути, изненади за малки и големи.

В продължение на цяла седмица в бившата казарма ще е пълно с хора от общините Гоце Делчев, Хаджидимово, Сатовча и Гърмен, както и от целия Пирински край. „Панаирът с всяка изминала година се радва на изключителен интерес и масово посещение. Дано и очакванията на търговците за големи обороти се сбъднат. Организацията не е лека, но си струват усилията, след като има такъв наплив", заявиха от кметството в града под Пирин. Всяка вечер по време на есенния панаир ще има много музика и песни.

Със свои изпълнения ще се представят едни от най-известните и обичани изпълнители в страната. Тази вечер от 19,30 ч. ще се изяви Оркестър "Неврокоп", утре по същото време ще свири Оркестър "Eвропа", тогава специално участие ще има фолк певицата Преслава. За доброто настроение на всички в сряда ще се погрижи Оркестър "Уникат", със специалното участие на народната певица Румяна Попова. Оркестър „Щуро маке" ще атакува сцената в четвъртък, специлано за присъстващите ще пее фолк певeцът Илиян. На следващия ден музикалната програма ще продължи с изпълненията на оркестъра на Панчо Иванов със солисти Емилия и Венци и със специалното участие на фолк певицата Ани Хоанг. В събота от 19.30 часа на сцената на Традиционния есенен панаир в Гоце Делчев ще излезе оркестър "Боги бенд" с ръководител Божидар Лефтеров. Програмата на панаира ще завърши в неделя от 19.30 часа с оркестър "Ивелия".
Владимир Симеонов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай