Откриха млад мъж мъртъв в хотел в Благоевград

Откриха млад мъж мъртъв в хотел в Благоевград | StandartNews.com

Благоевград.  Млад мъж почина в хотелската си стая в Благоевград. Сигнал за трагедията в хотел „Луксор" е подаден малко след 12,30 часа в петък. 22-годишният Раис Ш. е намерен безжизнен в леглото си.

Веднага е извикан лекарски екип, който обаче само констатирал смъртта на младежа. Полицията започна оглед за изясняване на причините за инцидента.

Предния ден момчето, което е от арабски произход, но е родено в Бургас и е с българско гражданство, пристигнало в Благоевград. То е отседнало в хотела на благоевградския бизнесмен и винопроизводител Недялко Левунлиев. Младежът дошъл да гостува на сина на хотелиера Любомир. Вечерта двамата младежи седнали да пийнат и хапнат в заведението на комплекса. Изпили по няколко чаши вино и се разделили. Раис се прибрал в стаята си, за да спи.

На следващия ден той не отговарял на телефонните обаждания на сина на собственика на хотела. Тогава Любомир се качил да го потърси и го открил мъртъв.

„При първоначалния оглед не са открити следи от насилие по тялото. Вратата на стаята му е била заключена. В леглото му е имало следи от повръщано. Бил е сам в стаята си. Това е една от версиите, по които работят криминалистите - че младежът е препил, повърнал е в съня си и се е задушил", уточниха от ОД МВР – Благоевград.

Другата възможна причина за внезапната смърт е предозиране с анаболи. Младият мъж е бил студент по кинезитерапия в София и посягал към хапчетата за трупане на мускулатура. Възможно е комбинацията с алкохол да се е оказала фатална за него. Аутопсията ще покаже точната причина за смъртта на младежа.

По случая е образувано досъдебно производство. В началото на годината отново имаше инцидент в същия хотел. На 14 януари две жени бяха приети в реанимация след като яли кексчета с канабис. Те обвиниха сина на собственика на комплекса, че ги почерпил с веселите сладкиши, но родителите му отхвърлиха тези обвинения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай