Обявен за общодържавно издирване бе намерен в Кърджали

Обявен за общодържавно издирване бе намерен в Кърджали | StandartNews.com

Кърджали. 13-годишно момче, обявено за общодържавно издирване, бе открито от полицаи в Кърджали, съобщиха от ОД на МВР Кърджали. Момчето било намерено в близост до заведение в кв. "Възрожденци" около 11 часа вчера.

Сигналът, че малолетният не се прибрал в дома си, бил подаден от майката. По първоначални данни момчето пренощувало в строяща се сграда в квартала. То не се прибрало вкъщи, защото се опасявало, че класната му ръководителка ще съобщи на родителите му за получени слаби оценки. Малолетният е предаден на майка си от инспектор от Детска педагогическа стая.

Виетнамски гражданин, който незаконно пребивавал в България и обявен за общодържавно издирване, бе намерен в Кърджали. Това съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

41-годишният мъж с инициали Ф.В. е бил намерен в жилище на свой сънародник. Проверката е установила, че чужденецът е притежавал разрешение за пребиваване в страната, но то е било за кратък срок и вече е изтекло. Човекът е предаден на миграционните власти за експулсация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай